Saturday, February 28, 2015

Februāra favorīti

Februāris pagāja ļoti ātri, un man liels prieks par to! Nevaru sagaidīt, kad sāks plaukt lapas un uzziedēs Japānas ķirši tuvējā parkā, es gribu redzēt tuvumā, pagājušajā pavasarī tos es redzēju braucot garam ar tramvaju, un ne reizi neizkāpu ārā vai negāju mājās cauri parkam, pie tā vainošu nogurumu no universitātes, bet šogad es apsolu, ka aiziešu!
Ceru, ka sniegs tagad vairs nesnigs un pavasaris ir uz palikšanu, visi ziemas zābaki ir nolikti prom, un tuvākajā laikā negribētos tos vilkt ārā no skapjaugšas, un ir tik patīkami vilkt plānākas drēbes :)
Par februāri nebūs atsevišķas atskaites - kā man ir gājis ar jaunā gada apņemšanos pildīšanu, par tām īsumā un kā pagāja mans februāris zem favorītiem, apvienošu visu vienā!

Šoreiz tikai 1 kosmētikas favorīts, jo to es lietoju visbiežāk šomēnes
Šeit var lasīt kāpēc man iepatikās šī tuša :)

Avon roku krēms, pavisam parasts, budžetam draudzīgs roku krēms, kas ļoti labi pildīja savas funkcijas, šeit neliela atsauksme.

Fruttini zemeņu vannas sorberts - smaržo lieliski, labi puto, tikai nedaudz žēl, ka smarža nepaliek uz ādas pēc vannas, labprāt smaržotu pēc zemenēm.

Oriflame Eclat Weekend smaržas - man sākumā šis aromāts nepatika, bet nesen iepatikās, tikai žēl,ka oriflame to vairs netirgo. Man bija ideja uzrakstīt nedaudz plašāk par katalogu smaržām, kas man patīk.
Avon Ābeļziedu ķermeņa atsvaidzinātājs - sēžot mājās man patīk ik pa laikam uzpūst to sev uz ādas un atsvaidzināt smaržu, diemžēl viņš kā jau visi šāda veida pūšamie, nav diez ko noturīgs. Nopirku, jo gribēju kādu svaigu smaržu pavasarim, šis gluži nebūs īsti domāts pavasarim, smarža nav tik svaiga, nu nesaistās man ar pavasari!

Man ilgu laiku kārojās saldējumu, bet kakla problēmu dēļ izvairījos, līdz vairs nenoturējos banānu saldējums šokolādes glazūrā garšo dievīgi, klāt ir kaut kādi kraukšķi, tikai 2 reizes ēdot nekas nekraukšķēja :D


Šo jauno Enjoy (jauno jo nebiju ātrāk pamanījusi veikalos) dzērienu pamanīju ceturdien, un izlaku veselu pudeli viena pati, laikam ļoti garšoja, jo tik daudz un ātri limonādi vienā dienā nedzeru. Ananāsu, citronu un ingvera garša - it īpaši atvēsināts dzēriens, likās atspirdzinošs, un lika man aizdomāties par karstu vasaras dienu, labprāt nopirkšu sev vēl kādu pudeli!

No mūzikas šomēnes visbiežāk klausījos  Foster The People - Coming of Age  :) Tik vasarīga dziesma, vismaz mūzika noteikti.

U2 - California


Travis - Why Does It Always Rain On Me? šī dziesma raksturo kā es jūtos pēdējā laikā!

Šomēnes nebija vēlmes lasīt grāmatas vai skatīties filmas, bet ir daudzas ko es gribētu izlasīt un apskatīties, ceru, ka martā būs vēlme.

Par seriāliem - pēdējā laikā daudz skatos Investigation discovery channel, tie drīzāk ir tādi kā dokumentālie seriāli, kur parāda kā tiek izmeklēti noziegumi, meklēti pazudušie cilvēki, diez gan interesanti, vismaz man!


Viens no favorītiem šomēnes Nashville - seriāls par kantrī mūziķiem, viņu ikdienu, drāmu, savstarpējajām attiecībām, konkurenci. Seriālā dziesmas ir tik skaistas, neesmu kantrī mūzikas fans, bet man patīk. Ļoti cer, ka būs vēl viena sezona, jo šis ir viens no seriāliem, kuru katru ceturdienu gaidu.
Jau nākošnedēļ sāksies The Following jaunākā sezona, ar šo seriālu man ir tādas kā love and hate izjūtas, sākumā biju sajūsmā, tad brīžiem kaitināja, bet nu ceru, ka jaunākā sezona neliks vilties!

Storage wars Canada - man patīk skatīties, kā viņi izsolē nopērk noliktavas, un kādi dārgumi tajās ir iekšā, brīžiem viņiem ļoti nospīd, citreiz pamatīgi neveicas!

Šķiet, tas laikam pie favorītiem būs viss!

Par pašu februāri - šis nebija mans mēnesis! Turpināju slimot, tikko tieku vaļā no vienas kaites, dabūju citu, nepatīkami. Un vēl tam visam pa vidu, man uznāk panikas lēkmes, nav nekā nepatīkamāka par tām, un noskaņojums noslīd mīnusos. Man iespējams ir veģetatīvā distonija, bet kamēr neiziešu visas fiziskās analīzes nevaru būt par to droša, bet lai izietu visas analīzes man vajag atrast darbu, jo šajā situācijā nevaru no vecākiem prasīt naudu, tas izmaksās pārāk dārgi! Visas lēkmes uznāk tad, kad esmu satraukusies, un stulbākais tajā visā ir, ka arī dēl pozitīva satraukuma, nevaru arī par daudz sapriecāties, jo tas nebūs labi. Es pat nevaru lasīt šausmu stāstus - Creepy catalog facebookā ir tik daudz dažādu interesantu stāstu, kaut gan pašai škiet, ka neesmu satraukusies, mana nervu sistēma ir, un aizmigt es vairs nevaru, jo mokos ar lēkmēm, diemžēl tas pats ir arī dienas laikā.
 Ar darba meklēšanu arī neiet, pieteicos pāris vietās, kur gribētu strādāt neviens nav pat atzvanījis, vai atsūtījis epastu,ka atšuj mani. Vienā no tām, es vairs nepieteikšos, cik reizes viņiem jau nav bijušas vakances un pēdējo vismaz 2-3 gadu laikā, esmu pieteikusies un ne reizi man nav atzvanījuši. Otra vakance ir vietā, kur liekas, ka vai nu darbinieks, kuru pieņem, neiztur un aiziet prom, vai arī viņu atlaiž, jo viņš nedara pa prātam, jo bieži uzrodas vakance, ka nu jau liekas nedaudz aizdomīgi.

Tā kā lielāko daļu laika no februāra jutos emocionāli sūdīgi, savas jaunā gada apņemšanās nepildīju, nebija vēlmes un motivācijas, dzeru, ka marts būs savādāks un daudz pozitīvāks, jo ir nogurdinoši, ja jūties slikti un visas dienas liekas nomācoši vienādas.

Pietiks par nomācošo, pabeigšu šo ierakstu ar kaut ko nedaudz pozitīvāku. Šomēnes saņēmu 3 pastkartes:

Pastkarti no Vācijas ar vācu dzejnieci Annette von Droste-Hulshoff , un sūtītājs bija atradis dzejoli angļu valodā un uzrakstījis to, it kā sīkums, bet patīkami.

No Japānas saņēmu pastkarti ar hokeju, cik forši! Es kā hokejfans biju sajūsmā, šī pastkarte lika pasmaidīt :)

No Krievijas, Sanktpēterburgas saņēmu šādu pastkarti, pieņemu, ka šāda skulptūra atrodas kādā no parkiem.

Tas laikam šoreiz arī viss! Man vēl ir daudz ideju rakstiem- daudzi saņemtie ebay labumi vēl nav aprakstīti, un daži vēl ceļo pie manis un cerams atnāks, labprāt izveidotu rakstu par to, kas atrodas manā somā vai arī video, ja  sanāks, tā kā rakstīt būs par ko, galvenais vajag labu noskaņojumu un motivāciju.

Lai jums jauks vakars :)

Wednesday, February 25, 2015

Rival de Loop What a volume mascara! atsauskme

Esmu dzirdējusi,ka daudzas ir pret ūdens noturīgajām tušām, kas tieši viņās ir tāds, kas nepatīk vai nav labs? tas, ko es esmu dzirdējusi, ka ūdens noturīgās tušas, sausina skropstas un  lietojot tās ikdienā skropstas paliek trauslas un krīt ārā.

Pirms kāda laika Drogās nopirku Rival de Loop tušu, un beidzot nolēmu pamēģināt, pirmie iespaidi ir labi. Tušu pirku Drogās kases tuvumā, nē Drogu darbiniece neplijās ar viņu virsū, vienkārši izdomāju paņemt, un kad pirku, bija atlaide.



 Rival de Loop What a volume mascara!


Bildē tuša vienā kārtā

Par tušu - es nezinu vai biju nopirkusi tušu, kurai nebija uzlīmēta uzlīme ar tekstu latviešu valodā, vai arī  tā bija nolipusi, bet nekur neatradu tušas aprakstu saprotamā valodā, viss tikai vāciski. Tām, kas skolā mācījās vai saprot vācu valodu "Die innovative 4-kant bürste zaubert einen voluminösen Wimpernaufschlag. Die anschmiegsame mascara greift direkt am Ansatz und umhullt Wimper fur Wimper mit Volumen." Google translate man šoreiz daudz nepalīdzēja, bet šķiet, ka galvenā doma tajā tekstā ir tāda, ka īpašā 4 lielumu sariņu birstīte  padarīs skropstas vizuāli kuplākas un apjomīgākas.

Šī nebija pirmā reize, kad izmēģinu Rival de Loop tušu, iepriekš esmu lietojusi tušu rozā iepakojumā (diemžēl neatceros kā viņu sauca), un viens no mīnusiem ir tas, ka birstīte paņem nedaudz par daudz tušu, un tad tā ir jānotīra, lai nenosmērētu vietas, ko nevajag, bet tas nav pārāk liels traucēklis.

Kā var redzēt bildē, manuprāt, manas skropstas izskatās kuplākas un garākas, diezgan līdzīgs efekts kā Flormar tušai , tomēr šīs tušas birstīte ir daudz maigāka un ar viņu ir vieglāk nokrāsot skropstas acu iekšējos kaktiņos. Šī dažāda lieluma sariņu birstīte palīdz labi nokrāsot pat visīsākās skropstas.
Ļoti viegli un maigi klājas, nesalipina skropstas, nebirst.
Vismaz manām acīm neradīja diskomfortu vai kādu alerģisku reakciju.

Tā kā tā nav ūdens noturīgā tuša dienas beigās varbūt nedaudz nokūst no skropstām, bet ne tik ļoti, lai izskatītos pēc pandas, pēc aptuveni 13 stundu ilgas valkāšanas tuša nedaudz bija noplūdusi.
Pa dienu arī nedaudz nosnaudos un pieceļoties tuša bija savā vietā. Tomēr tas manuprāt ir atkarīgs no tā vai jums bieži asaro acis vai nē, jo man ir gadījies, ka kāda tuša dienas laikā ļoti labi turas, bet kad esmu pagulējusi tuša ir nosmērējusi zem acu rajonu(skats tāds it kā pamiegam būtu raudājusi), jo bieži,kad žāvājos man asaro acis, un tā kā tā nav ūdens noturīgā tuša viņa neturas tik labi.


Kopumā šī ir diezgan laba tuša, lietojot tikai vienā kārtā tā sniedz vajadzīgo efektu un skropstas izskatās diez gan dabīgi - nav pārmālētas ar biezu kārtu. Vai pirkšu vēlreiz - jā un nē, jā, jo tuša ir laba, bet varbūt nē, jo man patīk pamēģināt kaut ko jaunu.

UPDATE
Pagājis mazāk kā 1 mēnesis un šī tuša jau sabiezē, birstīte paņem par daudz produkta un ja visu lieko nenoņem var pamatīgi nosmērēt vietas, kur nevajag, un jātīra viss nost. Jā šī tuša sniedz labu efektu, bet man nepatīk tas, ka uz birstītes paliek par daudz produkta, ir labākas tušas, kas sniedz līdzīgu efektu un nav tik ķēpīgas!


Lai jums jauka diena! :)

Monday, February 23, 2015

Ebay labumi #21 Lucas Papaw Ointment atsauksme

Vai vakar skatījāties eirovīzijas atlasi - Supernovas finālu? Teikšu kā ir, man nepatika uzvarētājas dziesma, Aminata dzied labi, bet dziesma nebija nekas īpašs, tad jau labāk lai būtu tikusi tā meitene ir zilganīgajiem matiem, viņa vismaz bija atmiņā paliekoša. Klausījos dziesmas, lasīju twitterī komentārus - kādas pērles :D,  un skatījos paralēli kā Trainsleiteris ar Kārli Streipu komentēja visu pasākumu, tas bija kaut kas ģeniāls un izklaidējošs, paldies PieciLV!

Par šo brīnumlīdzekli biju dzirdējusi youtube, kur vairākas youtuberes viņu slavēja. Nē, es neuzķēros uz reklāmas, šoreiz es labi izpētīju visu, un ja nebūtu viņu, es laikam būtu palaidusi garām šo labo lietu!


Šoreiz netaisīšu savu ierasto iedalījumu ar plusiem un mīnusiem, jo neatradu nevienu mīnusu.

Lucas Papaw Ointment ir ziede, kurai ir ļoti daudz pielietojumu, tā tiek ražota Austrālijā. Es nopirku mazo iepakojumu, kurā ir 25g, pieejams arī lielākos tilpumos, bet sākumā, lai pamēģinātu vai man patiks negribēju ņemt lielāku.
Ziede ir diezgan biezas konsistences ar neuzkrītošu aromātu, to praktiski nevar just un tas netraucē, tā palīdz attīrīt un atvieglot bojāto vietu uz ādas.
Pielietojumi ir daudz, minēšu dažus - vairāk par to,kur viņu var izmantot var izlasīt šeit (pirku no šī sūtītāja un atnāca arī ļoti ātri) :
Uz apdegumiem, applaucējumiem,  brūcēm, sausas ādas - gan uz lūpām, elkoņiem, papēžiem, ādai pie nagiem, nobrāzumiem, izsitumiem, karstuma izraisītiem izsitumiem, insektu kodumiem, bērniem uz izsitumiem ko rada autiņbiksītes, noņem niezi utt.

Ārā pat nav tik karsts, bet man jau metas izsitumi no karstuma, es pat neģērbjos biezi. Izmēģināju šo līdzekli uz karstuma izraisītiem izsitumiem un uz alerģijas izraisītiem izsitumiem, kā arī uz sausas ādas. Vismaz man tik tiešām palīdz noņemt niezi, un apsārtumu, arī kad smērēju uz sakasītas vietas(zinu,ka nevar kasīties, bet guļot nevaru sevi kontrolēt un gadās) ziede nerada nekādu diskomfortu, bet sniedz atvieglojumu.
Jau uzreiz ir redzams, ka līdzeklis iedarbojas, iesmērējot to vairs neniez kādu laiciņu, un apsārtušā vieta paliek maigāk rozā vai normālā krāsā (atkarīgs no tā, cik sārta tā bija). Protams, jālieto vairākas dienas līdz izzudīs karstuma izraisītie izsitumi, jo tie nepāriet vienā dienā, nav tāda brīnuma līdzekļa, tomēr šis līdzeklis ir gana efektīvs.
Šis līdzeklis ir mans glābiņš, kad izbeidzas ārstes izrakstītā smēre, un viņu var arī nēsāt līdzi somā(es jau to daru).
Par iepakojumu - pagaidām nav grūtību izspiest līdzekli no tūbiņās ārā, varbūt būs grūtāk, kad viņš ies uz beigām, nu gandrīz kā ar roku krēmiem. Ja pērk lielāku tilpumu, vismaz 75g, tas nāk bundžiņā, būs ērtāk izdabūt līdzekli ārā.

Noteikti iesaku visiem, kam metas izsitumi, it īpaši karstuma izraisīti, jo no pieredzes zinu, ka brīžiem niez tā, ka nav kur likties un nevar ne par ko citu padomāt, tad šis līdzeklis būs tieši laikā, var ielikt somā, un ņemt visur līdzi.
Redzēsim kā būs ar odu kodumiem, jo man ir sava veida alerģija arī no odu kodumiem, iekož ods un man uzpampst tā vieta pamatīgi un niez, ceru,ka šis līdzeklis palīdzēs pret to, tad kad mani sakodīs pirmie odi, ceru,ka ne tik drīz :D uzrakstīšu savu pieredzi :D

Noteikti pirkšu vēl, kad man izbeigsies, jo vismaz man šķiet, ka šis līdzeklis ir tā vērts! :)

Lai jums jauka diena! :)


Saturday, February 21, 2015

AliExpress wishlists #3

Sen neesmu veidojusi aliexpress wishlista rakstu, cenšos izvairīties no visām šīm lapām, jo tad mazāka vēlme kaut ko pasūtīt :D

Noskatīju pāris zandales, gribētos kaut ko jaunu vasarai, jo manas mīļās zandales pagājušajā vasarā kapitulēja, pārlūza zole un otras atlīmējās vaļā, kaut kas jauns derētu.

Vai nav piemīlīgas?! Pieejamas 3 krāsās, un ir arī lielie izmēri, var atrast šeit. Varbūt nebūs ikdienas skrienamie apavi, bet kaut kas nedaudz elegantāks, izskatītos jauki pie vasaras kleitas.

Kniedes un skaras, ideāla kombinācija. Arī pieejamas 3 krāsās un ir arī lielie izmēri, atrodamas šeit. Personīgi man netraucē tas, ka viņām ir rāvējslēdzējs aizmugurē, jo man bija līdzīgas un nekas neberza.

Jaukas :) Tāpat kā iepriekšējās pieejamas 3 krāsās un ir arī lielie izmēri, var atrast šeit :)

Vienmēr esmu gribējusi pāri apaļās saules brilles, bet man īsti viņas nepiestāv, jo izceļ manus apaļos vaigus. Šīs saules brilles kopā ar puķu vainadziņu, mati plīvo vējā un festivāls - tas viss varētu labi iet kopā.

 Šorti, kas izskatās pēc svārkiem, kā man gribētos, lai man derētu tas free size, ideāli vasarai , varat meklēt šeit.

Svārki kopā ar šortiem, pieejami dažādās krāsās, žēl, ka izmērs ir mazs, diemžēl nevarēju atrast kaut ko līdzīgu arī lielākā izmērā :(

Krāsainie skoči - washi tapes, viņām var atrast plašu pielietojumu, un izskatās jauki.

Līmlapiņas un pierakstu blociņš-lapas, derēs gan kā davana kādam skolniekam, studentam, šādām lietām neviens nav par vecu, daudz interesantāk rakstīt piezīmes uz jaukām lapiņām, tas nedaudz uzlabo dienu :)

Saldus sapņus! vai arī Labrīt! :)

PS. pagāja tieši 12 stundas  pēc iepriekšējā raksta,  kad publicēju šo ierakstu (kaut kā neizklausās loģiski, bet domu var saprast) :D

Friday, February 20, 2015

Ebay labumi #20 Wet n Wild megashield lūpu krāsa

Vai nav burvīgs laiciņš ārā, ledus kūst, putniņi čivina, cerams, ka vairs nepaliks aukstāks, jo es gribu vilkt savu jaunos pavasara zābakus, par tiem drīzumā būs ebay labumu raksts, un sākt skriet.

Izdomāju, ka šodien rakstīšu atkal par lūpu krāsu, šī patiešām ir pēdējā, kas pasūtīta no ebay, pagaidām pie manis ceļo dažādi citi nieciņi, un aliexpress labumi.

Skatījos kādu youtube video, kur kāda vlogere stāstīja par šīm lūpu krāsām, un testēja viņas, man iepatikās, un arī gribēju pasūtīt. Vārdi perfekts nude tonis uz mani iedarbojās ļoti labi, šis ir viens no tiem kompulsīvajiem pirkumiem, kad es daudz nedomāju, un pasūtu pat īsti nepapētot toni. Par šo produktu man ir dalītas jūtas, lūpu krāsa ir laba, bet man īsti nepatīk/nepiestāv brūnīgie nude toņi, es parasti izvēlos rozīgos. Skatoties spogulī man liekas, ka nepatīk, bet kad redzēju bildi, tad izskatās, ka man piestāv pie matu krāsas.


Wet n Wild megashield lūpu krāsa tonī 361S Peachy Keen
"Šī lūpu krāsa aizsargā no saules spf 15, baro un kondicionē lūpas."


 Šeit plašāk var apskatīt sastāvu un papildus informāciju



 Nedaudz nekārtīgi uzkrāsoju, bet lūdzu nepiesienieties tam, es atrādu toni! Bildes kvalitāte ir tāda kāda ir, jo priekšējai kamerai ir mazāk megapikseļu.
Koptēlā (izskatos bāla, bet man ir beidzies vaigu sārtums, un vēl nav atnācis no ebay)



  • Pirku šeit , bet diemžēl šis tonis ir jau izpirkts, tomēr Salsa lessons koraļtonis izskatās tik smuks! 
  • Ja es būtu kārtīgi nopētījusi , diez vai pasūtītu šādā tonī, jo man brūnganie nepatīk. 
  • Šī lūpu krāsa izturēja manu alerģijas testu, un arī nerada diskomfortu uz lūpām (testēju viņu jau nedēļu). 
  • Ēšanas tests - dzerot un ēdot lūpu krāsa nedaudz pazūd no lūpām, bet ne pa visam, ja uzkrāso biezākā kārtā, tāpēc būs pēc ēdienreizes vai kafijas pauzes jāpiekrāso lūpas. Neieēdas lūpās (vismaz šis tonis). Krēmīga konsistence,bet lūpu krāsa turās savā vietā, nav jāuztraucas, ka dzerot gadīsies izsmērēt (man ir gadījies, ka šņaucot degunu izsmērēju lūpu krāsu tur, kur nevajag(varbūt tā ir mana lielā deguna vaina), vai viņa plūst pāri).
  • Nesausina lūpas, vai šī lūpu krāsa baro lūpas, grūti spriest , jo kopš lietoju Maybelline baby lips dr. rescue higiēnisko lūpu krāsu, ir uzlabojies lūpu stāvoklis.
  • Man patīk tas, ka lūpu krāsai ir saules aizsardzība, jo pamanīju, ka no saules man ir uzmetušies daži brūni plankumi lūpās, vasaras raibumi- dzimumzīmes?!, tāpēc man ir svarīgi, lai lūpas tiek aizsargātas.
  • Lūpu krāsai nav smaržas.
  • Labprāt izmēģinātu vēl kādu toni, manā ebay wishlistā jau ir, bet pagaidām nav naudas un kad būs, ir lietas, ko gribu vairāk.

Īsumā par lūpu spīdumu - pavisam parasts caurspīdīgs lūpu spīdums bez smaržas, nekas īpašs,  man viņu īsti nevajag, bet izmantošu pa virsu sarkanai matētai lūpu krāsai, jo brīžiem lūpas tiek par daudz sausinātas, un negribu smērēt citu lūpu spīdumu.

Lūpu krāsa atnāca ļoti ātri, aptuveni 2 nedēļās un mīnusu nav, tikai tonis, bet tā jau ir mana vaina, ka neizpētīju kārtīgi.

Lai jums jauka diena! :)

Tuesday, February 17, 2015

Bell Lipstick Classic atsauksme

Ārā tik tiešām ir skaista ziemas diena, nepūstu sasodīti aukstais vējš, teiktu, ka izskatās pēc pavasara, bet jau pāris stundas esmu mājās, bet neesmu vēl sasilusi,pamatīgi sapūta.
Gāju uz veikalu pēc salātiņiem un nopirku arī lūpu krāsu :D Man tik tiešām šomēnes nav liekas naudas tādiem produktiem, un vispār man jaunu lūpu krāsu nemaz nevajag, bet izmēģināju vairākas. L'Oréal Paris Privée nude lūpu krāsu kolekcija ir tik skaista, bet arī dārga, bet kā saka pasiekaloties jau var :D Gribēju apskatīt Flormar stendu, bet neatradu, tā vietā Spices Rimi pamanīju Bell kosmētikas stendu.
Bell kosmētika nāk no Polijas, tā ir poļu firma. Apskatot cenas, vairums kosmētikas produktu iekļaujas cenu robežā līdz 5 eiro, tā kā nav īpaši dārgi. Noskatīju sev vaigu sārtumu, ja neatnāks mans vaigu sārtums no ebay, tad izmēģināšu kaut ko vēl no šīs firmas, vēl labprāt pamēģinātu arī kādu no tušām. Šeit varat izlasīt vairāk informāciju par šo firmu, un arī apskatīt kāda veida kosmētikas produktus viņi ražo.

Spices Rimi ir diezgan liels Bell kosmētikas stends, un ir pieejamas matētās lūpu krāsas, krēmīgi spīdīgās un klasiskā versija, būtu ņēmusi matēto, bet nebija tonis, kas man patiktu vai man vajadzētu tādu, tāpēc pie klasiskajām izvēlējos rozīgi nude toni, veikala apgaismojumā izskatījās savādāk, bet atnākot majās arī nebiju vīlusies.

Es izvēlējos lūpu krāsu tonī #9 (šķiet, ka pie mums nav pieejami šie visi toņi)

Ražotājs par klasisko Bell lūpu krāsu - "Perfekta kvalitāte apvienojumā ar izsmalcinātām krāsām rada perfektu un noturīgu, kondicionējošu (tā tur bija rakstīts) lūpu krāsu. Kondicionējošais komplekss kopā ar vitamīnu F, lanolīnu, alvejas ekstraktu baro ekstrakts baro ādu un padara lūpas maigas, elastīgas un izturīgas pret plaisāšanu. Viegli zīdainā konsistence ļauj uzklāt lūpu krāsu gludi un vienmērīgi, un noturīgie pigmenti nodrošina stundām ilgu krāsu un eleganci." Vai nav skaists apraksts!

Pirms izteikšu savas domas, gribu minēt, ka lūpu krāsa satur parabēnus, BET internets saka, ka  metilparabēnu, propilparabēnu,  pievieno, lai novērstu baktēriju un citu mikrobu vairošanos. Tas man neatturēja pirkt šo lūpu krāsu, jo šie parabēni dod labas īpašības, negribu lai mana lūpu krāsa ir mikrobu perēklis.

 Tonis #9


 Istabas apgaismojumā
Un dienas gaismā, bildēju stāvot pie loga


Veicu alerģijas testu un ēdiena testu :D Tā kā esmu ļoti alerģiska vienmēr pirms smērēju jaunu lūpu krāsu uz lūpām izmēģinu uz rokas, paturu nedaudz, un ja nav nekādas izmaiņas, tad zinu, ka varu klāt uz lūpām, šī izturēja manu alerģijas testu.
Ēdiena tests  - nē, es neēdu lūpu krāsu, bet viņa atradās uz manām lūpām kamēr pusdienoju. Nedaudz pazūd no lūpām, bet ne tik ļoti, lai izskatītos tā, kā lūpu krāsa nav bijusi vai vietām redzamas plikas lūpas, ja uzkrāso biezākā kārtā, tad ir labāka noturība.
Tik tiešām klājas ļoti maigi un viegli, nesausina lūpas, laba pigmentācija, košs un sulīgs tonis, patīkama sajūta uz lūpām(ar to es domāju,ka nerada diskomfortu), un neieēdas lūpās. Smaržo kā klasiska lūpu krāsa.

Nemācēšu pateikt cenu, jo čeku izmetu, bet šķiet, ka bija ap 1,29, nu katrā ziņā ne vairāk par 2 eiro (tagad kaut kāda atlaide dažiem Bell produktiem Rimi).

Kopumā esmu patīkami pārsteigta un labprāt nopirktu vēl kādu šīs firmas lūpu krāsu. Starp citu, viņiem ir arī plaša lūpu spīdumu izvēle, un smaržoja labi :)

Vai esat pamēģinājušas kaut ko no šīs firmas kosmētikas?



Internetā atradu, ka ir interneta veikals, kurš piedāvā Bell un dažādu citu zīmolu kosmētiku. Cik sapratu minimālā summa pirkumam ir 15 eiro, piegādā ar kurjeru, vai arī var saņemt uz vietas, tad nav jāmaksā par piegādes maksu. Tur ir diezgan interesanti produkti :)

Lai jums jauka diena! :)

Monday, February 16, 2015

Ebay labumi #19 cepure

Beidzot nomainīju blogam dizainu, tagad tas izskatās mazliet smalkāk :D Tāpēc par godu jaunajam dizainam, izdomāju šodien izveidot kārtējo ebay labumu rakstu, šoreiz par cepuri.




Man vēl joprojām ir neliela apsēstība ar kniedēm, un es atkal kaut kur biju pazaudējusi savu iepriekšējo cepuri (gan jau kādā no skapjiem viņa atrodas) un tāpēc man vajadzēja jaunu cepuri.
Protams, ka uzreiz sāku meklēt ebay, jo man negribējās iztērēt lielu naudu par cepuri, jo tās nevalkāju tik bieži, un daudzām ir kodīgi materiāli, un man nevajag biezu. Ebay izvēle ir diezgan liela, gan cenu, dizaina un krāsu ziņā. Es, protams, izvēlējos melnu un pasūtīju.
Vēlāk es apskatījos izmērus un nošausminājos, man jau likās, ka man nederēs, bet par laimi viņa staipās.

Plusi

  1. Cena aptuveni 1.50 eiro, pirku šeit
  2. Bezmaksas pasta izdevumi un salīdzinoši ātra piegāde 
  3. Laba krāsu izvēle (pieejamas cepures 6 krāsās)
  4. Tā kā cepure ir staipīga, man viņa der, kaut gan baidījos, ka būs par mazu.
  5. Laba kvalitāte par tādu cenu
Mīnusi
  1. Cepurei bija īpatnēja smaka - viņa dīvaini oda un uzreiz tādu vilkt nebija iespējams! Kad viņu izmazgāju veļasmašīnā, smaka bija pazudusi un uzlīmētie spaiki arī nebija nokrituši.
Kopumā: Lielākas galvas īpašniekiem varētu būt par mazu. Man cepure ir tieši laikā, jo man nepatīk viņu uzmaukt par daudz uz pieres (jo kad paliek karsts, man metas izsitumi), gribētos,lai viņu varētu uzmaukt nedaudz vairāk uz ausīm, bet ja staigā ar izlaistiem matiem, ausis ir aizsargātas. Ja neņem vērā riebīgo smaku(izmazgā un nav ne vainas), cepure ir labā kvalitātē, diegi nekarājās, spaiki nekrīt nost, viss ir tā kā vajag.

Lai jums jauka diena :)

Sunday, February 15, 2015

AliExpress labumi #2 The Balm Hot mama ēnas/vaigu sārtums

Vakar visu dienu mēģināju rakstīt rakstu par savu nagu laku kolekciju,ar pauzēm,  bet nebija iedvesmas, un tā arī nepabeidzu, pagaidām raksts stāv puspabeigts un saglabāts, līdz nākošajai reizei, kad uznāks iedvesma.
Nesen Aliexpress pamanīju The Balm vaigu sārtumu/ēnas 2 vienā, protams, viltojumu, par 2.50 dolāriem,jo īstais maksā ap 20 eiro(nekad nemaksāšu par vaigu sārtumu tādu naudu!), un bildēs jau izskatījās daudzsološi, tieši tāds vaigu sārtums, kā man varētu patikt.

 Šādam viņam vajadzēja izskatīties

Un šādu saņēmu es (dzīvē viņš ir spīdīgāks)

Ar tiem pakaļdarinājumiem ir tā, dažreiz paveicas un dažreiz nē, man šoreiz nepaveicās, Kā jau var redzēt, ka krāsa atšķiras. Tas nav vaigu sārtums, drīzāk izgaismotājs, jo viņš ir gaiši bēšīgs ar zelta spīdumiņiem. Būs man jaunas acu ēnas :D Nedaudz žēl, ka krāsa neatbilst redzamajam, un arī neviens komentāros nebija norādījis, ka ir tāda neatbilstība. Nezinu vai paturēšu sev, vai atdošu kādam kam šis noderēs vairāk.


Drīzumā būs raksts vēl par vienu viltojumu, jāizmēģina, un jāskatās, kā patiks, tad būs plašāks apskats.

Vai esat pirkušas pakaļdarinājumus un, ja jā, tad kāda ir jūsu pieredze? :)


Lai jums jauka šī saulainā diena! :)

Friday, February 13, 2015

Ebay labumi #18 lūpu krāsas

Pēdējās lētās lūpu krāsas, ko esmu pasūtījusi no ebay, un tagad kādu laiku man pietiks lūpu krāsu.
Daļēji veiksmīgs pirkums, jo viena lūpu krāsa man patīk, otra jau atrodas miskastē.











Sākšu ar lūpu krāsu melnajā iepakojumā - oranžāko
3 concept eyes matēta lūpu krāsa tonī #02 pirku šeit
Plusi - Pirmo reizi, varu teikt, ka plusu nav, jo ja viņa neatnāktu, es vismaz saņemtu savu naudu atpakaļ.
Mīnusi

  1. Neatbilst tonis , es pasūtīju šādu skaiti maigu koraļkrāsas lūpu krāsu, bet dzīvē tonis ir daudz oranžāks, un tik oranžs man nepiestāv! 
  2. Rada nepatīkamu sajūtu uz lūpām,ļoti īpatnēja konsistence, daudz biezāka kā parastajām lūpu krāsām
  3. Īpatnēja smaka, oda pēc kaut kā plastmasīga, nezinu vai dabūju vecu lūpu krāsu, vai kāds brāķis
Pirmo reizi gadās kaut kas tāds, un tagad vairs šīs firmas lūpu krāsas metāliskā iepakojumā vairs nesūtīšu! Neiesaku pirkt! 

Tagad par lūpu krāsu rozīgā iepakojumā
Mrui sweet kiss lūpu krāsa tonī #10, diemžēl nevarēju atrast tieši tādu pašu lūpu krāsu ebeyā, un šīs bija izpirktas, ja atradīšu, tad vēlāk ielikšu linku -  Atradu aliexpress - atrodama šeit :)

Plusi
  1. Atbilst tonis norādītajam, gribēju ogu rozā lūpu krāsu, dabūju
  2. Laba cena, aptuveni 1,20 eiro, un bezmaksas pasta izdevumi
  3. Mīlīgs iepakojums, kas ir ļoti meitenīgs un spīdīgs, nedaudz par daudz :D
  4. Ļoti ātri atnāca
Mīnusi
  1. Ļoti niecīga toņu izvēle, bet tas tikai dēļ tā, ka vairums toņu jau bija izpirkti.
Kopumā, nekas īpašs, parasta lūpu krāsa, nav smaržas, patīkama sajūta uz lūpām. Rakstīts, ka viņa dod barojošu efektu, vismaz lūpas viņa nesausina, un arī neprasās kaut ko uzklāt virsū.

Man prieks, ka iegrābos tikai 1 reizi, un iepriekšējās lūpu krāsas, ko sūtīju,  visas bija lietojamas un pat labākas kā gaidīju.
Pašlaik man nav vajadzība pēc jaunām lūpu krāsām, un lūpu spīdumus mēģināt negribu, jo domāju, ka man tādi nepatiks - esmu ļoti izvēlīga lūpu spīdumu ziņā, un tāpēc tos es pērku tikai veikalā, kur var pasmaržot un izmēģināt, vai arī pasūtu savu iemīļoto lūpu spīdumu no Avon.

Lai jums jauks vakars!