Tuesday, January 20, 2015

Avon Ultra Color Indulgence lūpu krāsa atsauksme

Pavisam nesen Avon nāca klajā ar jaunu lūpu krāsu sēriju Ultra Color Indulgence, kas piedāvā 20 skaistus lūpu krāsu toņus :)

Škiet, ka katra varēs atrast sev piemērotu toni :)
"Ultra Color Indulgence: 20 sulīgi, īpaši izteiksmīgi toņi. Mitrinoša želeja lupu krāsas sastāvā bagātīgi mitrina lūpas un nodrošina zīdaini gludu sajūtu!"

 Es izvēlējos 2 toņus, Peach petunia un Red dahlia
 Peach petunia ir koraļrozā tonis, un Red dahlia ir tumši sarkans tonis ar nedaudz brūnu nokrāsu.


 Šiem toņiem nav klāt spīdumiņu, telefona kamera būs uzķērusi atspīdumu, jo izmantota zibspuldze.
 Toņi ir ļoti koši, šeit es nofočeju tikai vienā kārtā Peach petunia
Red dahlia - arī vienā kārtā, dažādos apgaismojumos šis tonis izskatās savādāk.

Šī būs viena no manā mīļākajām Avon lūpu krāsām! Viņa nesausina lūpas un neizceļ sausumus uz lūpām, tā kā derēs arī dienās, kad lūpas ir nedaudz sausākas, rada patīkamu sajūtu. Atkarībā no tā cik daudz uzklājat lūpu krāsu var mainīt toņa intensitāti, jo vairāk kārtas, jo košākas lūpas. Patīk šī mitrinošā sajūta, it kā lūpu krāsa būtu kopā ar lūpu balzamu, tikai tonis ir daudz košāks. Noturība kā jau visām nematētajām lūpu krāsām- nav ļoti noturīga, maigākie toņi pazūd ātrāk, sarkanie nedaudz ieēdas lūpās. Lūpu krāsām SPF 15.
Gandrīz jau aizmirsu piebilst, viņām ir patīkama un neuzmācīga smarža, tā kā man ir iesnas īsti nespēju saprast pēc kā smaržo, bet šķiet, ka varētu būt augļu smarža.

Kopumā varu teikt, ka man patīk, un es labprāt gribētu pamēģināt vēl kādu toni no šīs sērijas, jo manām lūpām patīk šī lūpu krāsa!

Šīs lūpu krāsas var iegādāties pie Avon konsultanta, 2. katalogā (22.01 -11.02) ir atlaide, un  lūpu krāsa maksās 3.49 (pilnā cena 6.00).

PS. Izteicu savas domas, un pati maksāju par lūpu krāsām, nevienu nereklamēju, bet padalos ar savu viedokli!

Lai jums jauka diena! :)

0 comments:

Post a Comment