Sunday, January 25, 2015

Zelta zvaigznes balzams

Centrā atkal sarosījusies čigāni! Šodien tramvaja pieturā normāla paskata sieviete ar bērnu(izskatījās jau pēc čigānietes, bet nu ne jau visi viņi piesienas, kā tad!) prasīja kā nokļūt līdz Stradiņu slimnīcai, protams, ka pateicu, un viņa sāka man teikt paldies un tā pārspīlēti, tad jau sāku nojaust, ka nebūs labi! Viņa sāka grūzt virsū smaržas(gan jau kkur nozagtas) kā pateicību, kā tad! Teicu,ka man nevajag smaržas, bet viņa turpināja stūķēt tās virsū, un sāka prasīt naudu, visādi mēģināju atkratīties, kāpu iekšā tramvajā un viņa iekāpa līdzi un turpināja piesieties, tad sāku viņai draudēt,ka izsaukšu policiju, ja viņa neliks mierā. Un vārds policija uz viņu ļoti labi nostrādāja, jo vairs nepiesējās un nākošajā pieturā izkāpa ārā. Turpmāk jebkuram cilvēkam, kas izskatās kā čigāns metīšu līkumu, un ja man kaut ko jautās, ignorēšu!
Kursa biedrenei bija nepatīkamāka situācija, viņai piesējās vakarā pieturā, kur neviena cita cilvēka nebija, bet vairāki čigāni un viņa tomēr iedeva naudu. Bet galvenais, ir iet prom, vai doties uz vietu,kur ir vairāk cilvēki, kaut vai ieiet tuvējajā veikalā, un ja seko, tad piedraudēt, ka izsauksiet policiju, vai ņemt un viņiem zvanīt, uzreiz liks mierā. Kopumā nepatīkami, ka šādi cilvēki tā dara!
Uzmanieties! 
Man vnk vajadzēja ar šo padalīties, palika vieglāk :D


Bet tagad par zvaigznes balzamu - Atceros bērnību, kad man šis balzams nepatika, jo smaržoja dīvaini :D bet tagad ir labs palīgs, ja esi apslimis un saaukstējies. Mazs iepakojums un var ikdienā turēt somā, kur tagad likšu arī savu.

Pa kreisi jaunā versija ražota Ķīnā, sver 4g un cena ap 86 centiem, pirkta Maximā, pa labi vecā versija(bija pilnīgi jauns un neattaisīts, un nebija sabojājies, jo mājās droši jau kādus vairāk kā 10 gadus nostāvējis) , ražota Vjetnamā (starp citu aptiekās var nopirkt Vjetnamā ražoto, kas skaitās, kā oriģināls)
Vecajā iepakojumā atradu bukletiņu, kurā bija aprakstīts šī balzāma dažādais pielietojums
Pielietojums: Galvassāpju, reiboņa, drebuļu, gripas, saaukstēšanās, jūras slimības gadījumā: ar balzamu ierīvē deniņus, pakausi, kā arī nāsis. Moskītu un citu insektu kodienu gadījumā: ātrai iedarbībai ar balzamu ierīvē skartās vietas. 

Universāls līdzeklis par kuru biju aizmirsusi, bet ārste ieteica, ka vajag kaklu smērēt( man kā jau parasti neveicas, jo kakls ir mana jūtīgā vieta,  un šoreiz sadabūju lifmezglu iekaisumu, labi,ka ne angīnu, un papildus tam,ka sāp kakls un grūti norīt, likās, ka sāp arī visi zobi kreisajā pusē), un mamma atcerējās par šo balzāmu. Ļoti labs, protams, ka vajag dzert zāles un viņš neizārstē slimību, bet atvieglina, uzsmērējot uz sāpošās vietas, bija patīkama sajūta, un palika daudz vieglāk.
Izmēģināju arī uzsmērēt deniņu apvidū, kad man nedaudz sāpēja galva, un negribēju dzert kārtējo ibumetīna tableti, balzams rada patīkami atvēsinošu sajūtu, un sāpes samazinās.

Būs vasarā jāizmēģina arī uz odu kodumiem :D


Lai jums jauka diena! :)

0 comments:

Post a Comment