Friday, January 9, 2015

Ebay labumi #15 raganu lazda - burvju lazda

Sen jau gribēju uzrakstīt par šo produktu, un man jau iet 2 iepakojums, kas noteikti nebūs arī pēdējais!

"Zīmulis" izsitumu ārstēšanai ar raganu lazdas ekstraktu.

Par šo brīnumu es izlasīju kādā blogā, kur tam bija diezgan labas atsauksmes. Uzmeklēju šo ebeyā, cena gan likās sālīta, bet par raganu lazdas labajām īpašībām bija daudz dzirdēts, un tā kā es bieži pamēģinu kaut ko jaunu(protams, ja tas nemaksā veselu bagātību), cerībā, ka atradīšu kaut ko ģeniālu, kas beidzot palīdzēs, nolēmu pasūtīt, padārgs gan.

Ko internets saka par raganu lazdu - "Raganu lazda bieži lieto, lai ārstētu ādas reakcijas, apdegumiem, ādas kairinājumu, pinnes, bojājumi, sasitumi, nelieliem iegriezumiem, dzēlieniem un kukaiņu kodumiem, dermatītu, nātrēm, ekzēma, aizsērējusi poras, sausām un sašķeltos rokām un pēdām, kājām un nagu infekcijas, grumbas, un aukstumpumpas. Burvju lazdas anti-novecošanās īpašības un antioksidanti arī palīdz novērst grumbas, UV bojājumus un citas novecošanās pazīmes."

Vai pie mums aptiekās arī pārdod kādus sejas kopšanas līdzekļus, kur šī raganu lazda būtu sastāvā? 





Manas domas: Nav nekāds brīnumlīdzeklis, bet labi palīdz ātrāk sadziedēt brūci - tikt vaļā no pumpām, ja esi saspaidījis, tad labi dezinficē. Derēs arī alerģiskai ādai, noņem kairinājumus un apsārtumu, un palīdz tik galā ar niezi. Ja liek uz pumpām, kas tikko parādījušās, smērējot šo virsū palīdz ātrāk atbrīvoties no tām.
Man šķiet, ka īpašības līdzīgas kā tējas koka eļļai, taču, šo jūs varat uzsmērēt pirms klājat virsū kosmētiku.
Novēroju, ka ja uzklāj viņu uz sejas vietās, kur vairāk taukojas āda, manā gadījumā piere, tad viņš nedaudz ilgāk novērš taukošanos.

Pie mīnusiem varu minēt cenu, kas sūtot internetā nav tā lētākā, un to, ka šis līdzeklis ir ļoti mazs , tikai 10 grami, un ikdienā lietojot ātri izies.

Ja runā par iepakojumu, ērts, maziņš, un ielien kosmētikas maciņā, katrā ziņā man viņš vienmēr ir somā. Tas, kas man nepatīk iepakojumā ir tas, ka jābīda produkts ārā un atpakaļ iekšā ar pirkstu.

Pirku ebay šeit :) un pieejams arī international.boots.com , tur gan ir padārgi pasta izdevumi, bet ja pērkat kaut ko citu, tad paņemt var.

Man patīk, un pirkšu atkārtoti!
Vai jūs esat lietojušas šādu līdzekli vai kaut ko līdzīgu, kura sastāvā ir raganu lazda? Ja jā, padalieties ar savu pieredzi un iesakiet līdzekli, ko lietojāt.

Lai jums jauka diena :)

PS. Ārā gan ir sasodīti draņķīgs laiks, zābaki kapitulēja peļķu priekšā, un šoferīši, kas apšļaksta gājējus, karma jūs atradīs, un ceru,ka tas ūdens ielīs motorā! (nokaitināja tie kretīni,kas nevar nomest ātrumu pie peļķes, redz, ka gājēji iet!)


1 comments:

  1. Beidzot kas jauns šajā blogu pasaulē :) Personīgi nebiju dzirdējusi par raganu lazdu eļļu, bet Tu mani ieintriģēji, palūkošos vairāk un kas zin, ja āda uzvedīsies slikti, varbūt jāpamēģina, tā teikt, jāsadod. :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete