Monday, January 5, 2015

Ebay labumi #13

Šodien gribēju rakstīt pa pavisam citu ebay labumu, bet uzvarēja lūpu krāsas :D
Jau  iepriekš biju pasūtījusi lūpu krāsas, par tām var lasīt Ebay labumu #9 rakstā , šīs nedaudz atšķiras, jo kā izrādās esmu pasūtījusi matētās :)

Jau iepriekš atvainojos par bilžu kvalitāti, mēģināju ņemt fotoaparātu, tomēr ar viņu sanāk vēl sliktākas bildes kā ar telefonu, žēl, bet vismaz tagad zinu, ka ir jākrāj un jāatliek nauda jaunai kamerai.


 Telefona kamerai ir ļoti grūti uzķert īsto toņa krāsu, bet dzīvē, viņas izskatās nedaudz gaišākas
Gaiši rozā tonis #131 un gaiši sarkanais #20
Uz lūpām tonis #131 
Abas lūpu krāsas ir matētās. To iepakojums varbūt ir pavisam parasts, bet neskati vīru no cepures :D

Plusi

  1. Noturība, sarkano (diemžēl nenobildēju) biju uzkrāsojusi, kad satiku draudzeni, lūpu krāsa pārcieta kafijas dzeršanu, varbūt tā bija palikusi mazliet gaišāka, bet tik un tā izskatījās labi. Ja pirmās lūpu krāsas, ko pasūtīju no ebay praktiski kusa no lūpām nost, tad šīs noturās daudz labāk.
  2. Nesausina lūpas, tomēr kā jau matētās izceļ sausos pleķus, tā kā nederēs sliktākās lūpu dienās.
  3. Cena, tas ir vislielākais pluss! Cena vienai lūpu krāsai ap 90 eiro centiem (atkarīgs no valūtas maiņas kursa). Pirku  šeit :)
  4. Bezmaksas pasta izdevumi un atnāca salīdzinoši ātri.
  5. Toņu izvēle - it kā jau ir veseli 10 toņi, no kuriem izvēlēties, bet tik un tā varētu vairāk :D (šis man ir pluss un mīnuss reizē! )
Mīnusi
  1. Pagaidām vienīgais mīnuss, ko saskatu ir tas, ka nederēs, ja lūpas ir sausas un sasprēgājušas, jo viņa izcel visus negludumus.

Kopumā: Par tādu cenu esmu apmierināta par pirkuma kvalitāti. Man netraucē, ka lūpu krāsas iepakojums nav elegants, galvenais, ka pati lūpu krāsa pilda savu funkciju. Pagaidām pārliecinos, ka ne viss, kas ir lēts ir slikts!

Šķiet, ka vēl 2 lūpu krāsas, vēl ceļo pie manis, nevaru sagaidīt, lai uzzinātu, kādas tās būs.

PS. Pa priekšu, lūpu krāsas vienmēr uzsmērēju uz rokas, tā pārbaudu, vai man nav kādas alerģiskas reakcijas no viņām. Vismaz man, šīs lūpu krāsas neradīja nekādu reakciju.

Lai jums jauka diena :)

2 comments: