Saturday, January 31, 2015

Janvāra favorīti

Pilnīgi neticami cik ātri Janvāris pagāja un Februāris pietuvojies! Ieviešu kārtējo jauno rakstu sēriju - ikmēneša favorītus, kur aprakstīšu, lietas, kas konkrētajā mēnesī iepatikušās, lietotas vairāk, katru mēnesi centīšos atrādīt jaunus favorītus, lai nav viens un tas pats.

Sākšu ar skaistumlietām

Pie lūpu produktiem šoreiz:

  • Essence lūpu krāsa tonī 07 Natural beauty - gandrīz katru dienu viņu krāsoju, ļoti iepatikās šis rozīgi dabīgais tonis, kas ļoti labi piestāv manām lūpām
  • Maybelline baby lips Dr. Rescue lūpu balzāmi (atsauksme šeit) - nopirku 2 Icy Mint un Fresh Mint (abi smaržo identiski vienādi, nejūtu nekādu atšķirību :D )  jo viens stāv manā kosmētikas maciņā un otrs somā, labs līdzeklis, lai uzlabotu lūpu stāvokli, vismaz man palīdz. Var izmantot ziemā, jo nesaldē lūpas, kā arī var likt zem lūpu krāsām, pirms gulētiešanas, un no rīta lūpas ir patīkami maigas.
  • EOS lūpu balzāms - neder ziemai, jo nedod nekādu īpašo efektu, domāju, ka vasarā būs noderīgāks, pašlaik mēģinu viņu izlietot.


Nagu lakas

  • Izrādās, ka šīs OPI nagu lakas man ir sen, vismaz sārtā, un nebija sakaltušas. Noturība laba un skaisti toņi, gribētos vēl kādu šīs firmas nagu laku! Toņi Paint My Moji-toes Red un Jade is the new black



  • Essence stay natural konsīleris - ļoti labs, nomaskē gan lokus zem acīm (man viņi gan nav tik tumši) un arī nomaskē sārtumus uz sejas. Kad izbeigsies noteikti pirkšu vēl!



  • Boots Tējas koka un burvju lazdas dienas želeja,domāta, klāt zem kosmētikas, lai seja mazāk taukojas un tiek aizsargāta. Vismaz man šis līdzeklis strādā, un kad viņu lietoju seja spīd mazāk, un ilgāk var iztikt bez piepūderēšanas.



  • Batiste sausais šampūns ir mans pēdējais iepakojums, nevaru sagaidīt, kad atvērsies tas veikals, kur viņus tirgoja, jo man vajag nopirkt iekrājumus!
  • Schwarzkopf pūderis veidošanai, ko izmantoju kā sauso šampūnu, kas ļoti labi pilda šīs funkcijas, spēcīga aveņu smarža, lai gan man īsti nepatīk aveņu aromāts, šeit netraucē.


Pārējie favorīti
Dziesmas

Paul Westerberg - Love you in the fall


Neon Trees Everybody Talks (kā dzirdēju seriālā Virtuve tā man pielipa :D )

Našķi
Garšīgs :)

Fanta Shokata - garšo kā agrāk, tik žēl, ka atveda par maz un dažu dienu laikā visas izpirka.

Filmas - nespoilerošu
Transcendence - neesmu zinātniskās fantastikas fans(noskatījos arī Interstellar un īsti nesaprotu par ko visi tā jūsmoja!), bet šī bija ļoti interesanta filma, man patika! Visa tā doma, kas ir apakšā tai filmai ir burvīga, iesaku noskatīties.

John Wick - asa sižeta filma, gan jau nepatiks visiem, ļoti daudz šauj, un amerikāņi krieviski runā ar baisu akcentu, ka brīžiem neko nevar saprast :D Bet vispār skatāma, lasīju atsauksmes vieniem patīk, un citi to uzskata par kārtējo šāda veida filmu, pievienošos bariņam, kam patika filma. Teikšu godīgi, ka ja tā mašīna nebūtu piesaistījusi manu uzmanību, tad nepamanītu šo filmu ( :D bet tīk skaista mašīna ( tā sākumā) :D jā, varat mani nosodīt un nez ko padomāt, uz priekšu :D ). Kādreiz taču var paskatīties filmu, kur tev nav īpaši jādomā līdzi. Un atriebība taču ir tik salda!

Grāmata
Lisa Genova - Still Alice - Talantīga pētniece, Hārvardas profesore Alise Hovlenda vienā dienā skrienot nespēj atrast ceļu uz mājām, viņa skrien par šo pašu maršrutu jau vairākus gadus, bet jūtas apmaldījusies. Doties pie ārsta viņa uzzina, ka sirgst ar agrīno Alcheimera slimību. Grāmata mani piesaistīja ar to, kā viss tajā tiek aprakstīts, kā šī slimība ietekmē pašu cilvēku, kā viņš jūtas, jo parasti taču visi Alcheimera slimnieki ir gados veci. Iesaku! 
Ir arī filma, kura gan nedaudz atšķiras no grāmatas, bet arī nav slikta.

Raidījumi- realitātes šovi
Duck Dynasty - var kārtīgi izsmieties skatoties šo pārraidi! Ipatnēji, lauķi, savdabīga ģimene un notikumi viņiem apkārt, garlaicīgi nebūs. Es arī gribētu tik foršus radiniekus :D
Vai kāds arī šo skatās?

Seriāli
Man kādreiz vajadzētu uztaisīt sarakstu ar seriāliem, ko es skatos, bet varbūt labāk nē, jo šķiet,ka es skatos daudz par daudz, man jau neērti :D

Stalker - man patīk izmeklēšanu saistīti seriāli, bet arī ne visi. Šis atšķiras no pārējiem ar to, ka detektīvi meklē indivīdus, kas izseko cilvēkus (stalkerus, īstus apsēstos), un bieži vien šādi cilvēki kļūst apsēsti un uzbrūk savam upurim, pa vidu tam visam detektīvu privātās dzīves notikumi un savstarpējās attiecības.

Tas laikam īsumā būs viss :)

PS. Droši varat ieteikt jaunus seriālus (varbūt ir kaut kas , ko es neskatos :D ) un filmas :)

Lai jums jauka diena!

Wednesday, January 28, 2015

Ebay wishlists #3

Šodien sērfojot ebeyā man 3 reizes uzkārās firefox un uzkarināja manu datoru, tā ir zīme, ka šodien vajag uztaisīt ebay wishlista rakstu (vai arī pietiek līst ebeyā) :D
Šoreiz pavisam  īss raksts ar dažām lietām, kas piesaistīja uzmanību. Nu gandrīz jau paslīdēja roka, un šo to pasūtīju :D

Šķiet, katrs blogs vēl nesen rakstīja par šāda veida matu gumijām, kas laikam ir jaunākais modes kliedziens un var izmantot kā stilīgu rokassprādzi(šo ka tas ir kāds jauns modes bums es biju palaidusi garām, un par gaumi nestrīdas). Man personīgi nepatika, un 5 eiro par 3 gumijām, kas var slīdēt ārā no matiem un izstaipās, nu nav vērts. Tomēr ebay var atrast kaut ko līdzīgu un daudz lētāku. Kāpēc nepamēģināt kaut ko tādu, un ja iepatīkas nopirkt īstās Invisibobble(vai kā viņas tur sauc!) matu gumijas. Atradu izdevīgu piedāvājumu 10 gumijas par 0,99 US centiem, var atrast šeit :)

Vienmēr esmu gribējusi nopirkt šāda veida sūklīti sejas tīrīšanai, bet kaut kā arī nav sanācis, jo vienmēr atrodu kaut ko citu, ko sagribas vairāk.

Muslīna lupatiņas sejas tīrīšanai. Jau abu laiciņu stāv manā wishlistā, bet tā arī neesmu pasūtījusi, jo pirms tam labi iztieku bez viņām, vairāk ieliku šeit ar domu, ja nu kādam noder.


Maska pēdām. Par korejiešu kosmētiku ir dzirdētas daudz un abas atsauksmes, un šis produkts šķita interesants, jāuzvelk uz pēdām tāds kā zābaciņš,iemasē pēdās un pēc 15-20 velk nost, vienreiz lietojams, Varbūt palīdzēs sakopt pēdas pavasara pusi.

Maska palīdz atbrīvoties no melnajiem punktiem un atmirušās ādas. Varētu būt laba, šo es gribētu pamēģināt, varbūt strādā, jo man pašlaik noderētu. Var atrast šeit :)


Kurš gan negribētu vannas bumbu keksiņa formā :)

Un kā pēdējos produkts, kas mani šodien uzrunāja ir šī OPI nagu laka ļoti skaistā zilā tonī NL E72 OPI Eurso Euro

Lai jums jauks vakars!

Tuesday, January 27, 2015

Ebay labumi #16 Love is košļājamās gumijas

Nu nevarēju nociesties, un man vajadzēja atrādīt šo ebay labumu!
Kādā no nākošajiem rakstiem būs par lūpu krāsu, kas pievīla, plānotāju, kas izskatās ļoti prasts, un šķībām saules brillēm(sūtīju 2 no viena pārdevēja atnāca tikai viena, tāpēc pagaidīšu).

Pirms nedēļas ebay izdomāju meklēt kožļenes. Sagribējās kaut ko interesantu, protams, es nesūtīšu kaut kādus ķīniešu saldumus, jo man iespējams, būs alerģija no viņiem. Tā nu es atradu Love is ... košļājamās gumijas. Uzreiz atcerējos bērnību, kā vecākiem gandrīz katru dienu izspiedu kādu košļājamo gumiju, un man patika krāt bildītes, kas bija iekšā kožļenēs, nedaudz žēl, ka savu kolekciju jau sen izmetu, būtu interesanti paskatīties.
Meklēju un atradu izsoli, kurā arī uzvarēju un izdevīgi nopirku šo kožļenu paku, iekšā 100 košļājamās gumijas.
Paciņa atnāca ļoti ātri, sūtīja viņu no Krievijas.

 Neliela vilšanās, jo izsolē bija rakstīts, ka tiek izsolīta Asorti kožļeņu paka, bet es saņēmu, ar apelsīnu un ananāsu garšu. Atpakaļ sūtīt nevēlējos, čakars. Šīs pašas ir garšīgas.
 Paciņa bija pamatīgi samīcījusies, un noņemot plēvi nost tā uzreiz izjuka.
Bildīte, kas iekšā. Katrā košļājamajā gumijā ir bildīte ar zīmējumu, kur rakstīts, piemēram, Mīlestība ir tad, kad ir kāds, kas nes tavas slēpes un piemīlīgs zīmējums.

Starpcitu, šīs košļājamās gumijas var nopirkt arī pie mums http://loveisgum.lv/ un pasta izdevumi ir bez maksas. Būs man arī kaut kad jāpasūta, šoreiz gribētu kāroto Asorti paku.

Nu garšo tieši tāpat kā bērnībā! Labas :D

Lai jums jauka diena! :)

Monday, January 26, 2015

AliExpress labumi #1

Varu teikt godīgi apņemšanās nepirkt nieciņus no interneta cieta pamatīgu sakāvi :D Viss sākās ar ļoti nepieciešamu lietu, un tad paslīdēja roka, un pasūtīju vēl kaut ko, bez kā varēju iztikt :D Bet vismaz šoreiz neesmu tik traki iepirkusies, vēl spēju kontrolēt, ko man vajag un ko nē :D

Parasti visu pērku ebay, nezinu kāpēc, bet tā lapa man liekas uzticamāka, bet nevarēju atrast to, ko gribēju ebay, atradu AliExpress un pasūtīju. Kopumā no pirms šiem pirkumiem biju pasūtījusi tikai 2 lietas, svārkus, kas dzīvē neizskatījās tik forši, un stāv skapī :D un pārnēsājamo uzlādējamo bateriju, ko pirku kopā ar brāli, kas funkcionē ļoti labi, un viņu var uzlādēt arī ar saules palīdzību.

Par pirkumiem, es sev nopirku 2 telefona vāciņus, nav jau tā, ka man ir vāciņu  trūkums, nē, man ir vairāki, bet vienmēr gribas kaut ko jaunu. Kādā no nākošajiem rakstiem atrādīšu savu vāciņu kolekciju, varbūt tas man palīdzēs saprast,ka man nevajag pasūtīt vēl kādu, kaut gan man gribētos arī vāciņu ar futbola dizainu, un hokeja, ja vien varētu atrast tādu, kas patīk un nemaksā pārāk dārgi.

Man vienmēr ir paticis lasīt grāmatas, protams, tikai tās, kas pašai interesē, nevis obligāto literatūru, un Harija Potera grāmatu sērija ir viena no mīļākajām bērnības grāmatām, kāds man bija prieks, lasīt šīs grāmatas, labas atmiņas. Varētu pārlasīt visas grāmatas un noskatīties filmas, pēc katras grāmatas izlasīšanas, tā kā darīju ar Tomasa Harrisa grāmatām par Hanibalu Lekteru (tik labas grāmatas!) :)
Un jā, man sagribējās jaunu telefona vāciņu, kas būtu saistīts ar Hariju Poteru :D Kāpēc, es nezinu!


Vai nav jauks un piemīlīgs vāciņš? :D Nāves dāvestu zīme, zibens un brilles, jauks un vienkārš, un man vajadzēja.
Pirku šeit :) Vāciņš pieejams Samsung galaxy S5, S4 un S3 telefoniem. Saņēmu ļoti ātri apmēram 2 nedēļās, kas liekas neierasti, jo iepriekšējie sūtījumi nāca ļoti ilgi. Der ideāli, esmu sajūsmā.

Jā, kā pamanīju tā sapratu, ka man vajag un viss :D Harija Potera fani sapratīs! Šo pagaidām neesmu izņēmusi no iepakojuma, jo man patīk izmantot vienu vāciņu kādu laiku, un tad tikai likt citu, varētu jau mainīt biežāk. Tur, kur pirku šo vāciņu, viņš vairs nav pieejams, bet gan jau kaut ko līdzīgu var atrast.

Kopumā varu teikt, ka šie izskatās, un gan jau ir, pēc labas kvalitātes vāciņiem. Ir man gadījies iegrābties, viens ko pasūtīju ir vaļīgs(par to vairāk atsevišķā rakstā par vāciņiem), un gadījās tā, kad man vēl bija vecais telefons pasūtīju 2 vāciņus pa lēto un viņi nederēja, modelis atbilst, tikai nedaudz par šauru, skopais maksā divreiz, tāpēc ne vienmēr tas pats lētākais būs labāks, tomēr tā arī ir laimes spēle, jo gadās nopirkt kaut ko lētu un labu.

Man jau ir prātā nākošais ebay wishlist rakts, kur esmu noskatījusi ar Hariju Poteru saistītus karekļus, kurus man nedrīkst atļaut pasūtīt, jo man ar karekļiem ir tā, sākumā patīk un tad apnīk, un kaut kur nomētāju.

Lai jums jauka diena! :)

Sunday, January 25, 2015

Zelta zvaigznes balzams

Centrā atkal sarosījusies čigāni! Šodien tramvaja pieturā normāla paskata sieviete ar bērnu(izskatījās jau pēc čigānietes, bet nu ne jau visi viņi piesienas, kā tad!) prasīja kā nokļūt līdz Stradiņu slimnīcai, protams, ka pateicu, un viņa sāka man teikt paldies un tā pārspīlēti, tad jau sāku nojaust, ka nebūs labi! Viņa sāka grūzt virsū smaržas(gan jau kkur nozagtas) kā pateicību, kā tad! Teicu,ka man nevajag smaržas, bet viņa turpināja stūķēt tās virsū, un sāka prasīt naudu, visādi mēģināju atkratīties, kāpu iekšā tramvajā un viņa iekāpa līdzi un turpināja piesieties, tad sāku viņai draudēt,ka izsaukšu policiju, ja viņa neliks mierā. Un vārds policija uz viņu ļoti labi nostrādāja, jo vairs nepiesējās un nākošajā pieturā izkāpa ārā. Turpmāk jebkuram cilvēkam, kas izskatās kā čigāns metīšu līkumu, un ja man kaut ko jautās, ignorēšu!
Kursa biedrenei bija nepatīkamāka situācija, viņai piesējās vakarā pieturā, kur neviena cita cilvēka nebija, bet vairāki čigāni un viņa tomēr iedeva naudu. Bet galvenais, ir iet prom, vai doties uz vietu,kur ir vairāk cilvēki, kaut vai ieiet tuvējajā veikalā, un ja seko, tad piedraudēt, ka izsauksiet policiju, vai ņemt un viņiem zvanīt, uzreiz liks mierā. Kopumā nepatīkami, ka šādi cilvēki tā dara!
Uzmanieties! 
Man vnk vajadzēja ar šo padalīties, palika vieglāk :D


Bet tagad par zvaigznes balzamu - Atceros bērnību, kad man šis balzams nepatika, jo smaržoja dīvaini :D bet tagad ir labs palīgs, ja esi apslimis un saaukstējies. Mazs iepakojums un var ikdienā turēt somā, kur tagad likšu arī savu.

Pa kreisi jaunā versija ražota Ķīnā, sver 4g un cena ap 86 centiem, pirkta Maximā, pa labi vecā versija(bija pilnīgi jauns un neattaisīts, un nebija sabojājies, jo mājās droši jau kādus vairāk kā 10 gadus nostāvējis) , ražota Vjetnamā (starp citu aptiekās var nopirkt Vjetnamā ražoto, kas skaitās, kā oriģināls)
Vecajā iepakojumā atradu bukletiņu, kurā bija aprakstīts šī balzāma dažādais pielietojums
Pielietojums: Galvassāpju, reiboņa, drebuļu, gripas, saaukstēšanās, jūras slimības gadījumā: ar balzamu ierīvē deniņus, pakausi, kā arī nāsis. Moskītu un citu insektu kodienu gadījumā: ātrai iedarbībai ar balzamu ierīvē skartās vietas. 

Universāls līdzeklis par kuru biju aizmirsusi, bet ārste ieteica, ka vajag kaklu smērēt( man kā jau parasti neveicas, jo kakls ir mana jūtīgā vieta,  un šoreiz sadabūju lifmezglu iekaisumu, labi,ka ne angīnu, un papildus tam,ka sāp kakls un grūti norīt, likās, ka sāp arī visi zobi kreisajā pusē), un mamma atcerējās par šo balzāmu. Ļoti labs, protams, ka vajag dzert zāles un viņš neizārstē slimību, bet atvieglina, uzsmērējot uz sāpošās vietas, bija patīkama sajūta, un palika daudz vieglāk.
Izmēģināju arī uzsmērēt deniņu apvidū, kad man nedaudz sāpēja galva, un negribēju dzert kārtējo ibumetīna tableti, balzams rada patīkami atvēsinošu sajūtu, un sāpes samazinās.

Būs vasarā jāizmēģina arī uz odu kodumiem :D


Lai jums jauka diena! :)

Thursday, January 22, 2015

Ebay wishlists #2

Šoreiz ieraksts būs veltīts 2015. gada krāsai Marsala - kas izskatās ļoti līdzīga burgundija vai sarkanvīna krāsai .
Šeit var izlasīt vairāk par šo krāsu, un starp citu Pantone Color Institute kopā ar Sephoru ir izstrādājuši dažādus dekoratīvās kosmētikas produktus - vairāk par tiem var izlasīt šeit .

Kā jums patīk šī krāsa? Man personīgi tā saistās ar rudens un ziemas periodu, un apģērbā to laikam neizvēlētos, jo tā kontrastē ar maniem matiem, un manuprāt neizskatīsies labi.

Šajā ierakstā būšu sameklējusi dažnedažādas lietas šajā sarkanīgajā krāsā, gan no kosmētikas, gan arī no aksesuāriem.

Sākšu ar nagu lakām:
Wet n Wild nagu laka ar nelieliem sudrabainiem spīdumiem  #412A BURGUNDY FROST atrodama šeit :)


 Julep nagu laka tonī Marla , atrodama šeit :)


L'oreal nagu laka tonī 406 Burgundy Diva , atrodama šeit :) Un iespējams, arī pie mums veikalos šis tonis ir atrodams.


Essie nagu laka tonī  Deep Romantic Burgundy, atrodama šeit :)

CHANEL nagu laka tonī  573 Shiny Burgundy Red , atrodama šeit :)

Lūpu krāsas
Dažus jau pieminēju Ebay wishlists #1 ierakstā

Rimmel lūpu krāsa tonī 540 Burgundy Lustre , atrodama šeit :)

L'oreal lūpu krāsa tonī S503 Bright Burgundy atrodama šeit :)

Nature Republic lūpu krāsa tonī 08 Burgundy atrodama šeit :)

Aksesuāri:
Rokassprādzes

Atrodama šeit :)

Atrodama šeit :)

Var apskatīt šeit :)

Mazliet vienkāršāka salīdzinājumā ar iepriekšējām rokassprādzēm , var atrast šeit :)

Un ja patīk kaut kas pavisam vienkāršs , derēs šī rokassprādze :)

Auskari

Nopērkami šeit :) Atcerējos, ka man ir šāda veida auskari tikai melni :D


Interesanta dizaina auskari , atrodami šeit :)

un kā tad bez spalvu auskariem:
Šeit :)

un šeit :)

šalles
šeit :)

Šalle ar pūcītēm :)

ar putniem koku zaros :)

ar nelieliem spīdumiem :)

Cepures
Adīta cepure

Šeit :)

Šeit :)

Šeit

Un somas
Šeit :)

Es spētu sevi iedomāties ar šo somu staigājot pa festivāla teritoriju :D

Šeit :)

šeit :)

un šī soma , kas gan vairāk izskatās pēc tumšāk sarkana.


Paldies, ka apskatījāt līdz beigām, šoreiz sanāca vairāk kā plānots, jo meklējot tik daudz ko interesantu var atrast. No šī visa es laikam gribētu auskarus un varbūt pamēģināt L'oreal lūpu krāsu. Iepatikās arī somiņa ar bārkstīm un cepures.

Lai jums jauks vakars!